LINKLATERS

Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam en we zijn vanaf 2005 bezig met het verder uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 65-70 advocaten, notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Zij worden ondersteund door ongeveer 40 medewerkers. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. De grootste praktijkgroepen op ons kantoor in Amsterdam zijn financieel-, ondernemingsrecht en Dispute Resolution. Daarnaast zijn we actief op het gebied van arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Student-stage

We verwelkomen graag studenten voor een voltijdse student-stage gedurende twee maanden. Een stage is een uitgelezen kans om ons kantoor beter te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk iets voor jou is. Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en daarnaast is er voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van de vele sociale activiteiten. Een student-stage beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Student medewerker

De andere manier om een compleet beeld te krijgen van werken bij Linklaters is door bij ons parttime te komen werken als student medewerker gedurende 3-6 maanden tijdens je master. Bij Linklaters zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die bewust kiezen voor werken bij een internationaal kantoor. Je hebt dan ook al eerder stage gelopen en kennis gemaakt met de advocatuur. Je wordt betrokken in al onze professionele activiteiten en krijgt een goede kijk op onze kantoor cultuur. Ook deze ervaring beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Procedure

Voor zowel de student-stage als het student medewerkerschap bestaat de eerste ronde uit een assessment. Dit assessment bestaat uit twee persoonlijkheidsvragenlijsten en vier analytische testen. Gevolgd door een tweede ronde, die bestaat uit een gesprek met HR en een ervaren advocaat.

Ben je geïnteresseerd in een student-stage of student medewerkerschap? Kijk dan op onze website: careers.linklaters.com of neem contact op met Inez van Gendt (HR Assistant) via nlrecruitment@linklaters.com of bel naar 020 – 799 62 00.

Kind regards,

Human Resources