OVER ONS

OVER SBR LEIDEN

SBR Leiden is een studievereniging die zich richt op studenten met een gemeenschappelijke interesse in de commerciele kant van het recht. De studievereniging is verbonden aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en richt zich op de volgende studies: Recht & Bedrijfswetenschappen, Recht & Economie, International Business Law, Ondernemingsrecht en Financieel recht.

SBR onderscheidt zich door activiteiten aan haar leden te bieden die gericht zijn op een combinatie van het bedrijfsleven en het recht. De studievereniging is verbonden aan de 5 bedrijfsrechtelijke studie: Recht & Bedrijfswetenschappen, Recht & Economie, International Business Law, Ondernemingsrecht en Financieel recht. Om alle studenten in de bedrijfsrechtelijke studies verdieping aan te bieden is SBR in het leven geroepen.

Middels uiteenlopende activiteiten brengt SBR haar leden in de gelegenheid om in contact te komen met zowel de commerciële advocatuur als het bedrijfsleven. SBR verzorgt jaarlijks bezoeken aan verschillende kantoren en bedrijven. Naast de juridische verbreding biedt SBR de mogelijkheid om met medestudenten in contact te komen door middel van borrels en verschillende carrière gerichte activiteiten.

Als lid van SBR kun je aan alle activiteiten die SBR organiseert, deelnemen. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Houd dan de ledenmail, website, Facebook of Instagram in de gaten.

Lidmaatschap is ook dit collegejaar weer helemaal gratis. Schrijf je dus snel in!

SBR VOOR STUDENTEN

Lidmaatschap van SBR Leiden vormt op verschillende manieren een grote toevoeging aan je studie. Zo organiseren wij lezingen voor verdieping naast de gewone colleges. Organiseren wij evenementen om mogelijk toekomstige werkgevers te ontmoeten. Organiseren wij sollicitatietrainingen en zelfs pak-verkopen om je helemaal klaar te stomen voor een toekomstige carrière.

Voor de leden die nog niet zo ver met hun studie zijn proberen we ook dit jaar weer evenementen te organiseren. Houd hiervoor de site en Facebook in de gaten!