Baker McKenzie

Start your career


Werken op topniveau, terwijl je ondertussen zeeën van vrije tijd hebt is een onmogelijke combinatie. Wie bij een toonaangevend advocatenkantoor werkt, investeert in zichzelf. En daarvoor moet je keuzes maken. Dat wil niet zeggen dat je dan geen sociaal leven meer hebt. We zouden haast zeggen: integendeel. Je ontmoet bij ons bijzondere mensen en je begeeft je in een interessante wereld. Na een enerverende dag bij Baker McKenzie is de ontspanning des te groter en verdiend.

Start je carrière bij Baker McKenzie
Baker McKenzie is altijd op zoek naar nieuw talent. Bij ons ligt de lat hoog. Als veelbelovend advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij Baker McKenzie in een van onze gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan belangrijke, vaak internationale dossiers. En je hebt veel contact met cliënten. Op deze manier bouw je in no time ervaring op.

Wij bieden studenten verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons kantoor, de praktijk, onze mensen en de sfeer aan de Amsterdamse Zuidas. Zo kun je natuurlijk bij ons student-stage lopen, maar ook kun je een bezoek brengen met je studievereniging.

The Baker Sessions
Eén van onze vaste activiteiten zijn The Baker Sessions. Samen met anderen ga je aan de slag met realistische business cases. Bijzondere zaken waarvoor je naast juridische knowhow óók gezond verstand nodig hebt én commercial sense. De courses worden vanuit een praktijkgroep georganiseerd.

Investeren in ontwikkeling
Niet alleen je vaktechnische ontwikkeling, maar ook persoonlijke en commerciële skills plus zaken als leiderschap zijn belangrijk voor een goede advocaat. Hiervoor heeft Baker McKenzie een eigen opleidingsprogramma: The Baker Academy. Het resultaat is dat je een allround professional wordt, die ook buiten het wetboek denkt.

Wij willen je leren kennen
Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt, je aangetrokken voelt tot onze stijl en manier van werken. Wil je met ons in gesprek? Dan maken we daar graag tijd voor. Breng een bezoek aan www.werkenbijbaker.nl en schrijf je in voor één van onze activiteiten. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

http://www.werkenbijbaker.nl/

 

BM_logo_zonder_box_PMS187C_