Over SBR Leiden

SBR Leiden is een studievereniging die zich richt op studenten met een gemeenschappelijke interesse in de commerciele kant van het recht. De studievereniging is verbonden aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en richt zich op de volgende studies: Recht & Bedrijfswetenschappen, Recht & Economie, International Business Law, Ondernemingsrecht en Financieel recht.

De combinatie bedrijfsleven en recht is wat ons onderscheidt van de reeds bestaande verenigingen. Universiteit Leiden heeft sinds 2005 haar studieaanbod op dit terrein uitgebreid met de vijf bovenstaande studierichtingen. Met als meest recente aanwinsten de bachelor International Business Law en de  master Financieel recht. Om alle studenten in de bedrijfsrechtelijke studies verdieping aan te bieden is SBR in het leven geroepen.

Middels uiteenlopende activiteiten brengen wij studenten in de gelegenheid om in contact te komen met zowel de commerciele advocatuur als het bedrijfsleven. Als lid van SBR kun je aan alle activiteiten die SBR organiseert deelnemen. Om op de hoogte te blijven van de agenda van SBR Leiden kun je je via deze site aanmelden. Je ontvangt dan maandelijks een nieuwsbrief waarmee we je op de hoogte stellen van alle activiteiten.

Lidmaatschap is ook dit collegejaar weer helemaal gratis. Schrijf je dus snel hier in!