Over SBR Leiden

SBR Leiden is een studievereniging die zich richt op studenten met een gemeenschappelijke interesse in de commerciele kant van het recht. De studievereniging is verbonden aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en richt zich op de volgende studies: Recht & Bedrijfswetenschappen, Recht & Economie, International Business Law, Ondernemingsrecht en Financieel recht.

SBR onderscheidt zich door activiteiten aan haar leden te bieden die gericht zijn op een combinatie van het bedrijfsleven en het recht. De studievereniging is verbonden aan de 5 bedrijfsrechtelijke studie: Recht & Bedrijfswetenschappen, Recht & Economie, International Business Law, Ondernemingsrecht en Financieel recht. Om alle studenten in de bedrijfsrechtelijke studies verdieping aan te bieden is SBR in het leven geroepen.

Middels uiteenlopende activiteiten brengt SBR haar leden in de gelegenheid om in contact te komen met zowel de commerciële advocatuur als het bedrijfsleven. SBR verzorgt jaarlijks bezoeken aan verschillende kantoren en bedrijven. Naast de juridische verbreding biedt SBR de mogelijkheid om met medestudenten in contact te komen door middel van borrels en verschillende carrière gerichte activiteiten.

Als lid van SBR kun je aan alle activiteiten die SBR organiseert, deelnemen. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Houd dan de ledenmail, website, Facebook of Instagram in de gaten.

Lidmaatschap is ook dit collegejaar weer helemaal gratis. Schrijf je dus snel hier in!